Centraal en toch afgelegen

De ligging van bed & breakfast de Hamshorst is uniek. Centraal en toch afgelegen. Op landhuis de Hamshorst, gelegen aan een goed begaanbaar zandpad, wordt de stilte slechts doorbroken door het fluiten van vogels of het ruisen van de bomen. Een stiltegebied waar roof-, weide-, bos- en zangvogels evenals hazen, konijnen, reeën en vossen vanuit de bed & breakfast geobserveerd en gefotografeerd kunnen worden.

Binnen een loopafstand van 1500 meter bevinden zich vijf natuurgebieden; de Boerskotten, de Snippert, het Haagse bos, het Smuddebos en de Duivelshof. Omgeven door een netwerk van 100 km wandelroutes, 800 km fietsroutes, oude postkoetswegen en kerkepaden, tientallen natuurgebieden, rijks- en archeologische- monumenten en historische landschappen, wordt dit gebied terecht ‘de schatkamer van Twente’ genoemd.

Tegelijkertijd ligt deze bed & breakfast op fiets of rij-afstand van steden als Oldenzaal, Hengelo en Enschede. En vind je er prachtige dorpen in de weide omgeving, zoals bijvoorbeeld het mooie kunstdorp Ootmarsum. Maar zijn er ook tal van andere activiteiten! Tennissen, golfen, paard- of huifkar rijden, mountainbiken, kanovaren en meer.

Kortom, een heerlijk en centrale uitvalbasis middenin de natuur, voor fijne belevenissen op zowel sportief, cultureel en culinair gebied.