12 Twentse Tochten

Twaalf rondwandelingen, van 9 tot 19 km, verspreid over heel Twente geven een goed beeld van de Twentse Schatkamer en de vele aspecten van ‘het land tussen Regge en Dinkel’. Heidevelden, heuvels, beken, glooiende akkers rond eeuwenoude essen afgewisseld met statige landgoederen, oude boerderijen en cultuurhistorisch erfgoed zijn een feestje voor het oog. Twee van deze wandelingen kunnen gemaakt worden met bed & breakfast de Hamshorst als start en eindpunt.
Twente ‘op z’n best’ aldus Truus Wijnen, samensteller van de wandelingen. Bij reservering van dit arrangement wordt dit 12 Twentse Tochten boekje gratis toegestuurd en kan de voorpret en het genieten al beginnen.

Dag 1

Rond 13.00 uur verwelkomen we je op de Hamshorst met koffie of thee en natuurlijk Twentse krentenwegge. Daarna mogen de wandelschoenen aan voor de Duivelshof wandelroute van 15 kilometer. Bij terugkomst op de Hamshorst word je opgewacht met een met een verfrissing en kun je genieten van een all-inclusive driegangen diner.

Dag 2

Na een heerlijk luxe ontbijt waarbij je zelf het lunchpakket voor die dag kunt samenstellen wandel je met een aanvullende routekaart 4 km naar Landgoedhotel De Wilmersberg, het start- en eindpunt van de 10 km lange Elfterheurne route. Hier word je na de wandeling opgewacht met een gratis welkomstdrankje en geniet je van een heerlijk verrassingsdiner (excl. consumpties). Na afloop van het diner wandel je de laatste 3 km terug naar de Hamshorst of halen we je op.

Dag 3

Na het ontbijt op de derde dag zwaaien wij je uit. Uiteraard kun je in de omgeving nog een wandeling maken voordat je weer naar huis rijdt. Het Haagse bos of het Smuddebos kennen ook heerlijke wandelroutes.

Prijs

Driedaags “Twaalf Twentse Tochten” arrangement

€ 240,00 p.p.

Inclusief:

  • twee overnachtingen met ontbijt.
  • Lunchpakket.
  • Gids Twaalf Twentse Tochten
  • Twee 3-gangen diners.
  • Vervoer naar de Hamshorst vanaf de Wilmersberg.
  • Indien gewenst gratis fietsen of vervoer naar en van het startpunt van een van de andere routes uit de gids.

Het arrangement kan aangevinkt worden bij het reserveren van een kamer.

Het arrangement kan ook verlengd worden. Reserveer bijvoorbeeld drie nachten in combinatie met het arrangement op de boekingspagina.