Je eigen plek en oase van rust.

Via een eigen entree met een brede trap bereik je het luxe bed & breakfast gedeelte met een ruime vide van 42 m² waar drie gastenkamers op uitkomen. De vide heeft een balkon op het zuidwesten, een zithoek met tafel voor het ontbijt en een uitgebreide boekenkast met een grote variatie aan onderwerpen. Er is een kitchenette waar je koffie en thee kunt zetten, een combimagnetron met oven en een koelkast. In de op hout gestookte kachel met glazen deur kan een knapperend haardvuur gestookt worden, dat je heerlijk verwarmt en uitnodigt tot een moment van rust en ontspanning of voor het lezen van een boek.
Op de vide vind je ook foldermateriaal met wandel- en fiets routes en informatie over de directe omgeving en alle activiteiten.
Alle kamers zijn met smaak en oog voor detail ingericht en kennen een hoog comfortgehalte.

De luxe bed & Breakfast heeft drie ruime slaapkamers en wordt exclusief ter beschikking gesteld aan een of twee gasten in een kamer naar keuze, te bepalen  bij de verwelkoming.

Een tweede en/of derde kamer kan naar behoefte bijgeboekt worden, afhankelijk van de grootte van het reisgezelschap.

Daarnaast beschikt de b&b over twee bijzetbedden en een kinderbedje.

De vide heeft een kinderhekafsluiting aan de bovenzijde van de trap.

Alle kamers zijn voorzien van een TV, Radio, DVD en CD-speler, minibar en een gratis draadloze internet verbinding. Ook op de kamers kun je koffie en thee zetten.

Op de Vide vind je ook een ruime kitchenette met aparte koelkast, nespresso-machine, houtkachel het bibliotheek.