Je eigen plek en oase van rust.

Via een eigen entree met een brede trap bereik je het luxe bed & breakfast gedeelte met een ruime vide van 42 m² waar drie gastenkamers op uitkomen. De vide heeft een balkon op het zuidwesten, een zithoek met tafel voor het ontbijt en een uitgebreide boekenkast met een grote variatie aan onderwerpen. Er is een kitchenette waar je koffie en thee kunt zetten, een combimagnetron met oven en een koelkast. In de op hout gestookte kachel met glazen deur kan een knapperend haardvuur gestookt worden, dat je heerlijk verwarmt en uitnodigt tot een moment van rust en ontspanning of voor het lezen van een boek.
Op de vide vind je ook foldermateriaal met wandel- en fiets routes en informatie over de directe omgeving en alle activiteiten.
Alle kamers zijn met smaak en oog voor detail ingericht en kennen een hoog comfortgehalte.

Het luxe Bed & Breakfast de Hamshorst heeft 2 zeer ruime gastenkamers en een derde gastenkamer die bijgeboekt kan worden indien het reisgezelschap uit meerdere personen bestaat. Ook hebben we de beschikking over extra bedden die bijgezet kunnen worden op de kamer, een kinderbedje en kinderbox. De vide heeft een kinderhekafsluiting naar de trap.

Alle kamers zijn voorzien van een TV, Radio, DVD en CD-speler, minibar en een gratis draadloze internet verbinding. Ook op de kamers kun je koffie en thee zetten.

Op de Vide vind je ook een ruime kitchenette met aparte koelkast, nespresso-machine, houtkachel het bibliotheek.