Hellehond

Dag 1

Rond 13.00 uur verwelkomen we je op de Hamshorst met koffie of thee en natuurlijk Twentse krentenwegge. Heb je niet je eigen fiets mee? Dan hebben wij keuze uit een toerfiets (gratis), een mountainbike (€20,00 p.p.p.d) of elektrische fiets (€30,00 p.p.p.d.) om de komende dagen de omgeving te verkennen.

Het begin – en eindpunt van de Hellehond fietsroute is bij bed & breakfast de Hamshorst. De fietstocht is ongeveer 35 kilometer lang, maar na de instructie over de fietskaart met fietsknooppunten kunt u zelf de uitgestippelde Hellehond fietsroute verlengen of inkorten.

Onderweg geniet je van een heerlijk driegangen diner, incl. welkomstdrankje, excl. overige consumpties, bij Restaurant Florilympha in het Lutterzand.

Dag 2

Na een overheerlijk ontbijt vertrek je met een zelf samengesteld lunch pakket, de fietsknooppunten kaart en routebeschrijving naar Bad Bentheim in Duitsland. Na een bezoek aan het kasteel aldaar fiets je via een prachtig uitgezette route, door het glooiende coulisselandschap terug naar bed & breakfast de Hamshorst.

De totale lengte van de route is 50 km. Ook deze route is naar behoefte verlengen of verkorten. Bij aankomst staat er een heerlijke verfrissing klaar.

Voordat je gaat genieten van een all-inclusive driegangen diner kun je lekker bijkomen in de sauna of geniet je op de veranda van het uitzicht over de akkers.

Dag 3

Na het ontbijt op de derde dag zwaaien wij je uit. Uiteraard kun je in de omgeving nog een fietstocht maken voordat je weer naar huis rijdt.

De Tourist Info De Lutte en Visitwente hebben op hun websites meerdere leuke fietstochten staan, die de moeite waard zijn.

Prijs:

Prijs Hellehond fietsarrangement

€ 246,00 p.p.

Dit is inclusief:

  • 2 overnachtingen met ontbijt.
  • Lunchpakket ingrediënten (zelf het pakket samenstellen).
  • Toegangsbewijs kasteel Bad Bentheim.
  • Fietsen.
  • Fietsroutekaarten- en beschrijvingen.
  • Twee 3-gangen diners.

Bij pech onderweg wordt U gratis terug vervoerd naar B&B de Hamshorst.

Het arrangement kan aangevinkt worden bij het reserveren van een kamer.

Het arrangement kan ook verlengd worden. Reserveer bijvoorbeeld drie nachten in combinatie met het arrangement op de boekingspagina.