Marskramerpad

Dag 1

Rond 13.00 uur verwelkomen we je op de Hamshorst met koffie of thee en natuurlijk Twentse krentenwegge. Daarna mogen de wandelschoenen aan voor één van de wandelroutes in een karakteristiek deel van het Dinkeldal, het Lutterzand.

In dit unieke natuurgebied heeft het riviertje de Dinkel zich een weg geslepen door de stuwwal die tijdens de laatste ijstijd ontstaan is. De wandelroutes, variërend van 3 tot 10 kilometer, voeren je langs de meanderende Dinkel, uitgestrekte heidevelden, door bos, langs jeneverbesvelden en zandverstuivingen.

Aan het eind van de wandeling wacht een welkomstdrankje en een heerlijk driegangen diner (excl. consumpties) bij Restaurant Florilympha in het Lutterzand.

Dag 2

De volgende dag brengen we je, na het ontbijt en voorzien van een lunchpakket, per auto naar de imposante burcht van Bad Bentheim in Duitsland. De wandeltocht begint daar met een bezoek aan het kasteel. Vanaf de dertig meter hoge middeleeuwse kruittoren heeft men bij mooi weer een fraai uitzicht over Westfalen en Twente.

Na deze klim ga je met hulp van een kaart en routebeschrijving op pad en loop je het 19 kilometer lange Marskramerpad, door een licht glooiend landschap, terug naar bed & breakfast de Hamshorst. Bij aankomst staat er een heerlijke verfrissing klaar.

Voordat je gaat genieten van een all-inclusive driegangen diner kun je lekker bijkomen in de sauna of rust je uit voor de open haard op de vide met een goed boek.

Dag 3

Na het ontbijt op de derde dag zwaaien wij je uit. Uiteraard kun je in de omgeving nog een wandeling maken voordat je weer naar huis rijdt.

Het Haagse bos of het Smuddebos kennen ook heerlijke wandelroutes.

Prijs Marskramerarrangement

€ 246,00 p.p.

Dit is inclusief:

  • Twee overnachtingen met ontbijt.
  • Lunchpakket ingrediënten (zelf het pakket samenstellen).
  • Vervoer naar Bad Bentheim.
  • Toegangsbewijs kasteel Bad Bentheim.
  • Gebruik van Marskramer Routekaart en twee 3-gangen diners.

Het arrangement kan aangevinkt worden bij het reserveren van een kamer.

Het arrangement kan ook verlengd worden. Reserveer bijvoorbeeld drie nachten in combinatie met het arrangement op de boekingspagina.