Houtgestookte Sauna met uitzicht

In onze op hout gestookte Finse buitensauna, met uitzicht over de akkers is het goed toeven. Opgebouwd uit massieve grenen balken van 20 x 20 cm, blijft de sauna, eenmaal opgestookt urenlang op de gewenste temperatuur. De blokhut waarin de buitensauna zich bevindt, heeft een overkapte veranda, douche (koud en warm) en een kleedruimte.

De buitensauna zelf is 10 m2. Ruim genoeg om zowel zittend als liggend, zwetend te genieten van het prachtige uitzicht over het glooiende akkerland en de bosranden. De sauna heeft een muziekinstallatie met aansluitmogelijkheid voor iPod of iPhone. Lekker je eigen muziek luisteren of genieten in stilte.
Een saunapakket voor kost € 25,00 p.p. per dag (minimaal 2 personen) en bestaat uit een badjas, een groot badlaken, handdoeken, badslippers en jus d’orange.

De buitensauna wordt tot ca. 80 graden Celsius voorverwarmd. De opstooktijd bedraagt 3 tot 4 uur. Daarna is de sauna zelf op de gewenste temperatuur te houden met het meer dan voldoende aanwezige hout. De privacy respecterend, bepalen de eerste gebruikers of ook andere gasten in de blokhut welkom zijn. Dit graag al bij reservering kenbaar maken.