Het Rijk van Sybrook

Opvallend gastvrij en bijzonder mooi: Golfbaan Het Rijk van Sybrook heeft alles waar Twente trots op is.

De volwassen 27-holes golfbaan ligt op een oud landgoed in een bosrijk gebied. Verschillende holes bieden uitzicht op een typisch Twents coulisselandschap terwijl andere omsloten worden door prachtige bospercelen.

In de baan zijn uitdagende waterpartijen geïntegreerd die geregeld in uw spel komen en iedere golfronde tot een beleving maken. De volgroeide rododendrons vormen een lust voor het oog in bloeitijd. Vanuit het gezellige clubhuis heeft u een mooi uitzicht op de golfbaan en de schitterende natuur. Sybrook ligt een paar kilometer vanaf de Hamshorst.

Mountainbiken

Noord Oost Twente is bijzonder geschikt om te mountainbiken! De routes gaan langs de stuwwal uit de ijstijd, slingerend langs de oevers van de Dinkel, door de uitgestrekte bossen en als je wilt de grens over, naar Bad Bentheim of zelfs naar het Teutoburger Wald.

Mountainbikers kunnen hun hart ophalen in Twente! Mountainbikes zijn te huur voor €17,50  per dag, inclusief helm.

Kanovaren op de Dinkel

In de maanden september en oktober kan je kanoën op de het mooiste kanoriviertje van Nederland. Op de zondagochtend om half elf varen we stroomafwaarts door het Lutterzand. De tocht is ongeveer twee uur, afhankelijk van de waterstand. We varen in tweepersoons Canadese kano’s.

De Dinkel is een avontuurlijk riviertje. Onderweg kunnen we ijsvogels tegen komen. Soms ligt er een boom over het riviertje, en zal de kano er overheen getild moeten worden.

De tocht kost €17,00 per persoon.

Kijk voor meer leuke activiteiten op Twente.cool.