Reserveren alleen mogelijk vanaf twee overnachtingen.

Reserveringsaanvragen voor één nacht kunnen in bijzondere gevallen zoals een huwelijk, een geschenkbon, de viering van een speciale gebeurtenis of een last-minute aanvraag, in overleg worden gehonoreerd.

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting.

Kamer 1

Deze royale slaapkamer is 32 m2 en heeft een eigen balkon. Op de kamer een fijn zitje en een ruim tweepersoons bed. De grote ramen geven een prachtig uitzicht op het coulisselandschap naar het zuiden en naar het westen. De kamer heeft een eigen badkamer van 14 m² met een grote tweepersoons jacuzzi, een separate  inloopdouche, toilet en wastafel. Prijs: €  115,00 inclusief ontbijt, op basis van twee personen.

Details

  • Gasten: 2
  • Grootte: 32m²
  • Type Bed: Tweepersoons bed

Prijzen beginnen bij: 230 per 2 nachten

Details bekijken


Kamer 2

Een ruime slaapkamer van 28 m² met een balkon op het oosten, waar u maximaal kunt genieten van een prachtige zonsopkomst. De kamer heeft een zitje en twee boxspringbedden, die gekoppeld opgesteld zijn, maar ook eenvoudig separaat neer te zetten zijn. Geef dit dan even aan op het reserveringsformulier. De kamer heeft een eigen badkamer met ligbad, een inloop massagedouche, toilet en wastafel. Prijs: €  110,00 inclusief ontbijt, op basis van twee personen.

Details

  • Gasten: 2
  • Grootte: 27.8m²
  • Type Bed: Twee losse éénpersoons bedden die van elkaar kunnen

Prijzen beginnen bij: 220 per 2 nachten

Details bekijken


Boomhut

Deze prachtige boomhut ligt net naast onze Bed and Breakfast! Als bijzondere overnachting of een speciale slaapplek als je met je kinderen komt logeren. De ouders in de Bed and Breakfast, de kinderen in de hut. Maar de boomhut is ook een heerlijke rustige plaats om te schrijven, schilderen of mediteren. Hij  is geschikt voor drie personen, op het zoldertje liggen drie één-persoons matrassen op lattenbodems. Verder heeft de boomhut bijna helemaal rondom een balkon, een houtkachel, een koelkastje en je kunt er koffie en thee zetten. Het is mogelijk met twee één-pits camping gasstelletjes zelf een maaltijd te bereiden, keukengerei is aanwezig. Het toilet bevindt zich in de hal van de B&B, douchen kan bij de buitensauna. Prijs: €60,00 per nacht. We rekenen het ontbijt los, omdat de hut ook vaak verhuurd wordt als  bijvoorbeeld schrijf-ruimte.

Details

  • Gasten: 3
  • Grootte: 16m²
  • Type Bed: Drie slaapplaatsen

Prijzen beginnen bij: 120 per 2 nachten

Details bekijken