Bed & Breakfast

Bed & Breakfast TwenteVia een eigen entree en een brede trap bereikt U het B&B gedeelte met een ruime vide van 42 m² waar drie gastenkamers op uitkomen

De vide heeft een balkon op het zuid-westen, een zithoek met tafel voor het ontbijt, een uitgebreide boekenkast met een grote variatie aan onderwerpen. Er is een kitchenette met koffie- en thee-zet mogelijkheid, een magnetron met oven en een koelkast. tevens is er veel foldermateriaal met wandel en fiets routes en informatie betreffende de omgeving. In een op hout gestookte kachel  met glazen deur kan een knapperend haardvuur gestookt worden.

Gastenkamer 1:

Bad & Breakfast bubbelbadRoyale slaapkamer van 32 m2 met een balkon. Voorzien van een zitje en een tweepersoons bed. Grote ramen met uitzicht op het coulissen  landschap naar het zuiden en naar het westen. De kamer heeft een eigen badkamer van 14 m²  met tweepersoons jacuzzi, een separate  inloopdouche, toilet en wastafel.

Prijs:   €  115,00 inclusief ontbijt, op basis van twee personen.

Gastenkamer  2:

Ruime slaapkamer van 28 m² met een balkon op het oosten en waar u kunt genieten van de zonopkomst. De kamer heeft een zitje en een twee boxspringbedden, welke gekoppeld opgesteld zijn. Bij seperate opstelling dit s.v.p. op het reserveringsformulier kenbaar maken. Een eigen badkamer met ligbad en separate inloop massage douche, toilet en wastafel.

Prijs: €  110,00 inclusief ontbijt, op basis van twee personen.

Gastenkamer 3:

Ruime slaapkamer van 27 m² op het zuid-oosten met balkon. Deze kamer heeft twee eenpersoonsbedden, een zitje en een wastafel.  Deze kamer wordt, als er geen gasten bezetting is, privé gebruikt als schilder atelier en staat uitsluitend ter beschikking voor extra reisgenoten van kamer 1 of 2 i.v.m. de niet op deze kamer aanwezige badkamer.

Prijsstelling:  €  75,00 incl. ontbijt op basis van twee personen.

Alle kamers zijn voorzien van een TV, Radio, DVD en CD-speler, minibar en koffie &  theezet faciliteiten en een gratis draadloze internet verbinding.

Een extra bed voor een derde persoon op een kamer is mogelijk incl. ontbijt ad  € 37,50

Kinderbedje en kinderbox zijn beschikbaar; de vide heeft een kinderhek afsluiting naar de trap

Twente