Arrangementen

Combineer uw verblijf op B&B de Hamshorst met één van onze arrangementen!

 

Driedaags Marskramerpad arrangement in Twente

 

U wordt om ca 13.00 uur verwelkomd op de Hamshorst met koffie of thee en Twentse krentenwegge. Aansluitend kunt U kiezen uit diverse wandelroutes in een karakteristiek deel  van het Dinkeldal, het Lutterzand. In dit unieke natuurgebied heeft  het  riviertje de Dinkel zich een weg geslepen door de stuwwal die tijdens de laatste ijstijd ontstaan is. U kunt kiezen uit wandelroutes langs de meanderende Dinkel,  variërend van 3 tot 10 kilometer.  Aan het eind van de wandeling wacht een welkomstdrankje  en een  drie gangen diner (excl. consumpties) bij Restaurant Florilympha in het Lutterzand.

De volgende dag brengen we U, na het ontbijt en voorzien van een lunchpakket, per auto naar het slot in Bad Bentheim in Duitsland.(denk aan uw paspoort!) U begint uw wandeltocht met een bezoek aan het kasteel. Met behulp van een kaart en routebeschrijving loopt U het 19 kilometer lange Marskramerpad terug naar B&B de Hamshorst. Hier staat een verfrissend glas voor U klaar. Later volgt een all Inclusieve drie gangen diner. Voor  of na het diner bestaat  -als optie- de mogelijkheid om in de buiten sauna te relaxen; zie website.

Na het ontbijt op de derde dag wordt het arrangement beëindigd.

Marskramerpad verlenging: € 60,00 p.p.p.d. incl. routekaart, lunchpakket en terug vervoer bij beëindiging Marskramerpad dag traject.

Prijs € 170,00 p.p.  minimaal 2 personen.

Inclusief: Twee overnachtingen met ontbijt. Lunchpakket ingrediënten (zelf het pakket samenstellen).  Vervoer naar Bad Bentheim. Toegangsbewijs slot. Gebruik van Marskramer Routekaart en twee 3-gangen diners.

Driedaags Hellehond fiets arrangement

 

Arrangement HellehondVoor iedereen  die graag  fietst  is dit één van de leukste arrangementen!

U wordt om ca 13.00 ontvangen op de Hamshorst met koffie of thee en Twentse krentenwegge. Aansluitend kunt U een fiets met drie versnellingen, mountainbike  of elektrische fiets (meerprijs €30,00 p.p.) uitkiezen voor een fietstocht van ongeveer 35 kilometer. Begin en eindpunt  bij B&B de Hamshorst. U wordt uitgebreid geïnstrueerd over het gebruik van de fietsen en de fietskaart met fietsknooppunten. Zo kunt U zelf de uitgestippelde Hellehond fietsroute verlengen of verkorten. Onderweg  geniet U van een drie gangen diner, incl. welkomstdrankje, excl. overige consumpties, bij Restaurant Florilympha in het Lutterzand.

De volgende dag  geniet  U van een  overheerlijk ontbijt naar keuze en vertrekt U met een zelf samengesteld lunch pakket, een fietsknooppunten kaart en routebeschrijving naar Bad Bentheim in Duitsland. (paspoort meenemen) Na een bezoek aan het kasteel aldaar vervolgt U de aanbevolen route tot aankomst op de Hamshorst. Daar wordt U  verwelkomt met een verfrissing. Totale lengte van de route is  50 km. Het is op deze route  eveneens mogelijk de afstand naar behoefte te verkorten of te verlengen.

U krijgt een all inclusieve drie gangen diner aangeboden op de Hamshorst. ( Voor of na het diner is het  –als optie-  mogelijk om gebruik te maken van de buiten sauna.; zie website)

Na het ontbijt op de derde dag wordt het arrangement beëindigd.

Prijs  € 175,00 p.p. minimaal 2 personen. Inclusief 2 overnachtingen met ontbijt.  Fietsen.  Twee 3  gangen diners. Fietsroute kaart en  route beschrijvingen.  Toegangsbewijs Slot Bad Bentheim . Lunchpakket. Bij pech onderweg wordt U gratis terug vervoerd naar B&B de Hamshorst.

Fietsarrangement verlenging: € 60,00 p.p.p.d. incl. fiets, lunchpakket en pech onderweg terug vervoer service.

 

 

Driedaags  “Twaalf Twentse Tochten” arrangement

 

Twaalf  rondwandelingen, van 9 tot 19 km, verspreid over heel Twente  geven een  goed beeld van de vele aspecten van ‘het land tussen Regge en Dinkel’. Heidevelden, bergen, beken, glooiende akkers op eeuwenoude essen afgewisseld met statige landgoederen, oude boerderijen en cultuurhistorisch erfgoed.

Twee van deze wandelingen kunnen gemaakt worden  met  B&B de Hamshorst als start en eindpunt.

In een prachtig geïllustreerde en duidelijke  gids van 112 pagina’s laat Twente kenner Truus Wijnen U  routes volgen langs verrassende  weggetjes en paden. Bij reservering wordt deze gids U gratis toegestuurd en kan het “vooraf” genieten  beginnen.

Arrangement fietsenU wordt om ca 13.00 uur ontvangen met koffie of thee en Twentse krentenwegge. Vervolgens begint uw wandeling  met de 15 km lange Duivelshof route. Bij terugkomst wordt U opgewacht met een verfrissing en kunt U genieten van een all inclusieve drie gangen diner.

Na een luxe ontbijt waarbij U uw lunchpakket zelf kunt samenstellen wandelt U de volgende dag met een aanvullende routekaart  4 km naar de Wilmersberg, het startpunt van 10 km lange Elfterheurne route. De finish  van de wandeltocht is het restaurant van  Landgoedhotel De Wilmersberg waar U  een gratis  welkomstdrankje wordt aangeboden en een verrassings diner excl. consumpties. Na afloop van het diner hebt U de keuze om opgehaald te worden of de laatste 3 km naar de Hamshorst terug te wandelen.

De derde dag eindigt het arrangement na het uitgebreide ontbijt.

Prijs: € 180,00 p.p. minimaal 2 personen.

Inclusief: twee overnachtingen met ontbijt. Lunchpakket. Gids Twaalf Twentse Tochten en twee 3-gangen diners

 

Twaalf Twentse Tochten arrangement verlenging: € 60,00 p.p.p.d. incl. lunchpakket.

Indien gewenst gratis fietsen of vervoer naar en van het startpunt van een van de andere routes uit de gids.

Arrangementen

 

Twente